LEO HALLE TRIBUNE GO AHEAD EAGLES brandveilig in gebruik met brandwerende ventilatieroosters van FSS International uit deventer

Leo Halle Tribune Go Ahead Eagles brandveilig

Zoals vele locale ondernemers zijn wij bijzonder trots ook een bijdrage te hebben mogen leveren aan de realisatie van de vernieuwbouw van de Adelaarshorst in Deventer.

De Adelaarshorst is het stadion van de profvoetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer. De vernieuwbouw werd onlangs afgerond. FSS International leverde voor een technische ruimte onder de Leo Halle tribune een zeer hoogwaardig brandwerend ventilatierooster. Dit rooster zorgt ervoor dat onder normale omstandigheden ventilatielucht vrij wordt doorgelaten. In geval van brand sluiten onder invloed van hitte de lamellen de openingen af. Hierdoor wordt de zuurstoftoevoer geminimaliseerd en wordt overslag van brand voorkomen. Dit brandwerend rooster is door Efectis Nederland geclassificeerd als EI-120 conform de Europese norm EN1364-1. Dit betekent dat dit rooster in staat is om gedurende 2 uur een ontstane brand tegen te houden en zo overslag naar andere bouwdelen te voorkomen.