Magazijn FSS International

Over FSS International

FireStopSystems International beschikt over een groot assortiment brandwerende producten ten behoeve van brandcompartimentering. In eerste instantie is dat een uniek programma aan brandwerende ventilatieroosters. Elk speciaal ontwikkeld voor toepassingen in binnen- en buitendeuren en -wanden, vloeren, kozijnen en plaatsing rechtstreeks op glas.

FireStopSystems International bracht in 2009 als eerste een eigen ontwikkeld gecertificeerd brandwerend glasventilatierooster op de markt.

Tegenwoordig biedt FireStopSystems International een uitgebreid programma aan brandwerende producten en afdichtingsproducten voor installatiedoorvoeren, brandwerende ventilatieroosters, brandmanchetten, brandroosters, branddeuren en brandkleppen. Maar ook diverse brand- en rookwerende deurprofielen alsmede akoestisch isolerende deurprofielen.

De technische know-how, flexibele klantgerichte instelling en korte levertijden maken FSS International tot uw uitgelezen partner in brandcompartimentering.

Brandwerende ventilatieroosters.
Elk speciaal ontwikkeld voor toepassingen in:

Binnen- en buitendeuren

Binnen- en buitendeuren

Kozijnen

Kozijnen

.

Wanden

Wanden

.

Rechtstreeks op glas

Rechtstreeks op glas

Vloeren

Vloeren

FSS International 2009

FSS International 2009

FireStopSystems International bracht in 2009 als eerste een eigen ontwikkeld gecertificeerd brandwerend glasventilatierooster op de markt. In 2012 was zij de eerste op de markt met een brandwerend rooster welke als alternatief voor een mechanische brandklep in luchtkanalen kan worden toegepast.

De brandwerende roosters vinden hun toepassing in een grote verscheidenheid aan gebouwen zoals o.a. scholen, verzorgingshuizen, data centers, transformatorstations, parkeergarages, chemicalienopslagbunkers en appartementen.

Bekijk hier ons assortiment

Ons aanbod brandwerende en rookwerende producten

Voor iedere situatie biedt FSS International een passende oplossing.
Onze producten zijn dan ook zeer populair onder:

Industrie

Industrie

Kantoren

Kantoren

Scholen

Scholen

Bibliotheken

Bibliotheken

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Bent u op zoek naar rookwerende en brandwerende producten? FSS International is een innovatief bedrijf. Wij zijn constant in beweging en denken na over verbeteringen aan onze brandwerende en rook werende producten. Vanuit Deventer bedienen we de Europese markt met advies en producten die bijdragen aan de brandveiligheid van gebouwen. Bekijk ons uitgebreide aanbod of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 (0)570 630678, een e-mail te sturen naar info@fssinternational.nl of ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar rook werende en brandwerende producten.

Wij staan voor u klaar!

Olaf Oosterbroek

Olaf Oosterbroek

Technisch Directeur

+31 (0)6 543 176 08
Klaas Oosterbroek

Klaas Oosterbroek

Verkoop Directeur

+31 (0)6 543 176 07
Charles Puts

Charles Puts

Technisch-commercieel adviseur

+31 (0)6 381 467 04