Brandwerende deuren

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van Rook en brandwerende deuren? FSS International is gespecialiseerd in het leveren van producten voor branddeuren. Wij hebben alles om uw deuren brandwerend te maken. Allemaal gecertificeerde producten die een effectieve belemmering zijn tegen het verspreiden van brand. De producten die wij leveren voor branddeuren zijn populair bij aannemers en deurfabrikanten. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent branddeuren? Hieronder vertellen wij meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk ons aanbod

Gecertificeerde producten voor brandwerende deuren

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende producten voor brandwerende deuren. Zo kunt u de randen van uw branddeuren voorzien een brandwerende strip, een brandwerende roosters in uw branddeuren plaatsen of gebruik maken van brandwerend deurprofielen.

Dorgardsysteem voor brandwerende deuren

Bent u op zoek naar een systeem dat de branddeuren automatisch sluit? Dan kunt u kiezen voor het Dorgardsysteem. Het Dorgardsysteem houdt de branddeuren indien gewenst in open positie. Zodra het brandalarm afgaat, herkent het slimme Dorgardsysteem het geluid en heft de vergrendeling van de branddeur op.  Dit draadloze systeem kan eenvoudig op brandwerende deuren worden gemonteerd. Op het moment dat het brandalarmsignaal klinkt wordt dit gedurende 14 seconden gescand door de Dorgard alvorens de vergrendeling los te laten.

Er zijn veel voordelen voor dit systeem voor brandwerende deuren. Zo houdt het Dorgardsysteem de branddeur open in elke gewenste stand. Daarnaast hebt u ook geen elektronische voorzieningen nodig. Bovendien is het slechts in enkele minuten te installeren. Met het Dorgardsysteem voor brandwerende deuren heeft u ook meer bewegingsvrijheid door het gebouw.

Brandwerende deuren

De beste producten voor brandwerende deuren

Bent u op zoek naar producten voor uw brandwerende deuren? Wij hebben de beste producten voor u op een rijtje gezet:

Waarom kiezen voor FSS International?

FSS International is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Denk hierbij aan brandwerende producten zoals brandwerende ventilatieroosters, brandmanchetten, brandroosters, branddeuren en brandkleppen. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele, klantgerichte instelling, bouwkundige en installatietechnische kennis en snelle levering. Omdat wij met een eigen koerier werken, is een snelle levering bij FSS International geen probleem.

Producten voor brandwerende deuren (branddeuren) bestellen?

Heeft u interesse in brandwerende deuren of een van onze andere producten? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Vul uw gegevens eenvoudig online in en ontvang een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0570-630678 of een e-mail te sturen naar info@fssinternational.nl. Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies op het gebied van producten voor brandwerende deuren.

Branddeuren

Olaf Oosterbroek

Olaf Oosterbroek

Technisch Directeur

+31 (0)6 543 176 08
Klaas Oosterbroek

Klaas Oosterbroek

Verkoop Directeur

+31 (0)6 543 176 07
Charles Puts

Charles Puts

Technisch-commercieel adviseur

+31 (0)6 381 467 04