Brandwerende deuren

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van rook en brandwerende deuren? FSS International is gespecialiseerd in het leveren van producten voor branddeuren. Wij hebben alles om uw deuren brandwerend te maken. Allemaal gecertificeerde producten die een effectieve belemmering zijn tegen het verspreiden van brand. De producten die wij leveren voor branddeuren zijn populair bij aannemers en deurfabrikanten. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent branddeuren? Hieronder vertellen wij meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk ons aanbod

Gecertificeerde producten voor brandwerende deuren

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende producten voor brandwerende deuren. Zo kunt u de randen van uw branddeuren voorzien van een brandwerende strip, een brandwerend rooster in uw branddeuren plaatsen of gebruik maken van brandwerende deurprofielen.

Brandwerende strips

Onze brandwerende strips zijn meer dan slechts accessoires; ze vormen de cruciale eerste linie van verdediging tegen vuur en rook. Met uiterste precisie rondom de deur gemonteerd, creëren deze strips een ondoordringbare barrière die vuur en rook buiten houdt. Onze strips zijn gecertificeerd en uitgebreid getest om te voldoen aan de strengste normen voor brandwerendheid. In noodsituaties, waar elke seconde telt, kunt u vol vertrouwen rekenen op onze brandwerende strips om uw gebouw te beschermen.

Brandwerende roosters

Zelfs in de meest intense strijd voor brandveiligheid blijft luchtcirculatie van essentieel belang. Onze brandwerende roosters vormen de perfecte synergie tussen ventilatie en brandveiligheid. Ze zijn meticuleus ontworpen om de luchtstroom te behouden zonder enige inbreuk op de brandwerendheid toe te staan. Deze roosters zijn naadloos geïntegreerd in onze brandwerende deuren en waarborgen een veilige evacuatie terwijl de brand beheerst wordt. Bij FSS International begrijpen we dat elke ademhaling telt, zelfs in noodsituaties.

Brandwerende deurprofielen 

Onze brandwerende deurprofielen vormen de laatste linie van verdediging tegen de dreiging van vuur en rook. Ze worden met zorg op de deuren aangebracht en bieden een strakke afsluiting die voorkomt dat vuur en rook binnendringen. Onze gecertificeerde deurprofielen zijn getest om te voldoen aan strikte normen voor brandwerendheid en verschaffen extra gemoedsrust in noodgevallen. Met onze brandwerende deurprofielen versterkt u de integriteit van uw brandwerende deuren, waardoor u en uw gebouw beter beschermd zijn.

Brandwerende deuren

De beste producten voor brandwerende deuren

Bent u op zoek naar producten voor uw brandwerende deuren? Wij hebben de beste producten voor u op een rijtje gezet:

 

Waarom kiezen voor FSS International?

FSS International is dé specialist op het gebied van brandbeveiliging. Denk hierbij aan brandwerende producten zoals brandwerende ventilatieroosters, brandmanchetten, brandroosters, producten voor branddeuren en brandkleppen. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele, klantgerichte instelling, bouwkundige en installatietechnische kennis en snelle levering. Omdat wij met een eigen koerier werken, is een snelle levering bij FSS International geen probleem.

Producten voor brandwerende deuren (branddeuren) bestellen?

Heeft u interesse in onze producten voor brandwerende deuren of een van onze andere producten? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Vul uw gegevens eenvoudig online in en ontvang een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0570-630678 of een e-mail te sturen naar info@fssinternational.nl. Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies op het gebied van producten voor brandwerende deuren.

Branddeuren

Producten voor branddeuren – Veel gestelde vragen

Q: Wat voor producten levert FSS International voor brandwerende deuren?

FSS International levert gecertificeerde producten voor brandwerende deuren, waaronder brandwerende strips, brandwerende roosters en brandwerende deurprofielen.

Q: Hoe werken de brandwerende strips van FSS International?

De brandwerende strips vormen een ondoordringbare barrière rondom de deur, waardoor ze vuur en rook buiten houden in noodsituaties.

Q: Welk voordeel bieden de brandwerende roosters van FSS International?

De brandwerende roosters zorgen voor luchtcirculatie zonder de brandwerendheid in gevaar te brengen, waardoor veilige evacuatie mogelijk is.

Q: Wat zijn de brandwerende deurprofielen van FSS International?

De brandwerende deurprofielen sluiten de deuren strak af, voorkomen dat vuur en rook binnendringen en versterken de integriteit van brandwerende deuren.

Q: Waarom zou ik voor FSS International kiezen voor brandbeveiligingsproducten?

FSS International is gespecialiseerd in brandbeveiligingsproducten en biedt een flexibele, klantgerichte aanpak, technische expertise en snelle levering dankzij hun eigen koeriersdienst.

Olaf Oosterbroek

Olaf Oosterbroek

Technisch Directeur

+31 (0)6 543 176 08
Klaas Oosterbroek

Klaas Oosterbroek

Verkoop Directeur

+31 (0)6 543 176 07
Charles Puts

Charles Puts

Technisch-commercieel adviseur

+31 (0)6 381 467 04