Brandwerende producten via FSS International

Brandwerend ventilatierooster

Een brandwerend ventilatierooster van FSS International is een uitstekende oplossing om ook ventilatieroosters in een brandwerende wand of deur brandwerend uit te voeren. Wanneer u kiest voor FSS International, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid. Dit wordt gewaarborgd door strenge eindcontroles. Ieder brandwerend ventilatierooster is getest en gecertificeerd volgens de Europese norm EN 1634-1. Ook voldoet ieder brandwerend ventilatierooster aan de wettelijke verplichting conform het Nederlandse Bouwbesluit. Dat maakt dat de brandwerende ventilatieroosters van FSS International erg populair zijn onder installateurs en industrie. Onderstaand een overzicht van een aantal brandwerende ventilatieroosters die FSS International levert.

Bekijk ons aanbod

Brandwerend ventilatierooster LVH54

Dit rooster is ontwikkeld als alternatief voor een mechanische brandklep. Het type LVH54 heeft een inbouwdiepte van 54 mm. Het rooster is licht van gewicht, eenvoudig te installeren en (afhankelijk van de totale constructie) 260 minuten brandwerend.

Brandwerend vlamkerend ventilatierooster FSX80

Dit rooster is speciaal ontwikkeld voor chemicalien opslagbunkers, die volgens de PGS-15 richtlijn doelmatig geventileerd moeten worden. Het type FSX80 heeft een inbouwdiepte van 80 mm. Het rooster is (afhankelijk van de totale constructie) 120 minuten brandwerend.

Brandwerend ventilatierooster op glas LVH44-G

Dit rooster is door FSS International zelf ontwikkeld. Hiermee zijn wij de eerste leverancier van een gecertificeerd brandwereld ventilatierooster voor plaatsingen rechtstreeks op glas. Het type LVH44-G is (afhankelijk van de totale constructie) 45 minuten brandwerend.

Brandwerend ventilatierooster LVH50

Dit rooster is geschikt voor zowel binnenwanden en binnendeuren als buitengevels en buitendeuren. Het type LVH50 is 50 mm dik. Het rooster is getest volgens de Europese norm EN 1634-1 en is (afhankelijk van de totale constructie) 120 minuten brandwerend.

Brandwerend ventilatierooster LVH44

Dit rooster is net zoals het brandwerend rooster LVH50 geschikt voor zowel binnenwanden en binnendeuren als buitengevels en -deuren. Het verschil zit hem in de dikte. Het type LVH44 is 44 mm dik en is (afhankelijk van de totale constructie) 120 minuten brandwerend.

Brandwerend ventilatierooster LVV40

Dit rooster is geschikt voor binnenwanden en binnendeuren. Het type LVV40 heeft een dikte van 40 mm en is (afhankelijk van de totale constructie) 120 minuten brandwerend.

Brandwerend ventilatierooster fireblock FBU240

Dit rooster is geschikt voor buitengevels en buitendeuren. Het type LVV40 heeft een dikte van 40 mm en is (afhankelijk van de totale constructie) 60 minuten brandwerend.

Contact opnemen

Een impressie van onze brandwerende ventilatieroosters
Brandwerend rooster op glasBrandwerend ventilatieroosterBrandwerend ventilatierooster kopenBrandwerende ventilatieroosters

Service FSS International: brandwerend ventilatierooster en meer

Een brandwerend ventilatierooster is breed inzetbaar en wordt veel gebruikt in industriegebouwen, kantoren, scholen, bibliotheken, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met FSS International. U kunt de adviseurs van FSS International telefonisch bereiken via 0570-630678 of per e-mail via info@fssinternational.nl. De adviseurs zijn u graag van dienst wanneer het gaat om brandwerende producten, waaronder brandmanchetten, brandkleppen en een brandwerend ventilatierooster.