Pyrosone Akoestische en Brandwerende ventilatieroosters van FSS International vinden toepassing in het gerenoveerde Nationaal Natuurhistorisch Museum NATURALIS te Leiden.

Naturalus

Akoestische en Brandwerende ventilatieroosters van FSS International vinden toepassing in het gerenoveerde Nationaal Natuurhistorisch Museum NATURALIS te Leiden.

https://www.youtube.com/watch?v=w-Mq63cR_YE

Akoestiek en brandveiligheid zijn twee aandachtsgebieden in de ventilatietechniek die grote deskundigheid vereisen. Het gaat tenslotte om een veilig verblijf in het gebouw voor medewerkers en bezoekers.

FSS International draagt zorg voor de beperking van risico’s en was voor Naturalis de aangewezen leverancier voor de brandwerende ventilatieroosters.

Naast brandveiligheid zou ook spraak overdracht naar aangrenzende ruimtes voor overlast kunnen zorgen. Hiervoor heeft FSS International met succes een ventilatierooster ontwikkeld type Pyrosone welke de spraakoverdracht dempt waardoor de overlast wordt beperkt.

 

Akoestische en Brandwerende ventilatieroosters van FSS International vinden toepassing  op 4 luxe rivier cruise schepen.

Rivir Princess

Akoestiek en brandveiligheid zijn voor deze cruiseschepen ook van essentieel belang,

In totaal worden er 100 stuks PYROSONE ventilatieroosters geleverd.