Brandwerende roosters

Voor brandwerende roosters bent u bij FSS International aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat zich bezighoudt met brandbeveiliging. FSS importeert en distribueert brandwerende producten en ontwikkelt zelf nieuwe producten. Bij FSS krijgt u altijd eersteklas kwaliteit. Ons brandwerend rooster is daarvoor exemplarisch. Brandwerende roosters zijn ventilatieroosters die de ventilatieopeningen in geval van brand afdichten. De roosters kunnen worden afgedicht dankzij het expanderende materiaal. Brandwerende roosters kunnen in diverse maten geleverd worden. Ook hebben wij diverse typen in onze schappen. Het brandwerend rooster kan worden aangebracht in ventilatiekanalen en ventilatieopeningen van deuren, wanden en vloeren.

Brandroosters

Brandbeveiliging is een serieuze aangelegenheid. FSS bekijkt producten dan ook met een kritische blik voordat ze aan het assortiment worden toegevoegd. Wij zijn uiterst selectief. FSS heeft de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Behalve brandwerende roosters hebben wij ook andere brandwerende producten van topkwaliteit, zoals brandmanchetten, brandwerende banden en brandwerende Spotkappen. FSS is een erkend gecertificeerd bedrijf. Brandwerende producten moeten voldoen aan de wettelijk vastgestelde normen. Al onze producten voldoen aan de gestelde eisen.

Brandroosters te vinden bij FSS InternationalFSS kan u alles vertellen over brandwerende roosters. Wij zijn thuis in de branche, onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd. Brandbeveiliging vereist specialistische kennis. Die is bij ons aanwezig. Wij zijn een perfectionistische onderneming, die inspeelt op innovatieve ontwikkelingen. FSS let op alle details.

FSS International is de totaalleverancier voor brandwerende producten. Denk hierbij aan brandwerende producten zoals brandwerende ventilatieroosters, brandmanchetten, brandroosters, branddeuren en brandkleppen. Wilt u meer weten over brandbeveiliging of over fssinternational.nl, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Olaf Oosterbroek

Olaf Oosterbroek

Technisch Directeur

+31 (0)6 543 176 08
Klaas Oosterbroek

Klaas Oosterbroek

Verkoop Directeur

+31 (0)6 543 176 07
Charles Puts

Charles Puts

Technisch-commercieel adviseur

+31 (0)6 381 467 04